Nederlands

Interesse in een demo?

Voer je e-mail in en dan nemen we contact op.

Amsterdam UMC

Waar kan ik het beste parkeren? Kan ik ergens wat eten? Wat moet ik meenemen naar mijn eerste afspraak? Amsterdam UMC was het eerste ziekenhuis in Nederland dat bezoekers snel en gemakkelijk helpt met allerlei vragen.

Op de conversationele website geeft een digitale assistent bezoekers meteen antwoord op hun vraag. Het werkt simpel: de bezoeker klikt op een van de zeven knoppen op de homepage of typt zijn of haar vraag in het daarvoor bestemde veld “stel me een vraag”. Vervolgens krijgt de bezoeker daaronder meteen antwoord.

Ook krijgt de bezoeker extra informatie aangeboden via linkjes naar dieperliggende pagina’s achter de homepage of een filmpje. Zo neemt de digitale assistent de bezoeker bij de hand, om hem of haar gericht door de verschillende websites van Amsterdam UMC te gidsen.
amc

Om de digitale assistent op de website optimaal te benutten, is de homepage ontdaan van afleidende inhoud. In beeld verschijnen themablokken die bezoekers met gerichte informatievragen kunnen aanklikken. Ook verschijnt onderop het extra veld “stel me een vraag”, waarop de eigen vraag kan worden ingetikt. Door ruim anderhalf jaar analyseren van alle sitebezoeken en de vragen die gesteld werden, blijkt dat met zes blokken ruim 80 procent van alle vragen wordt beantwoord. Met het zevende blok ‘stel uw vraag’ bouwen we de inhoud van de digitale assistent uit om zoveel mogelijk vragen adequaat te kunnen beantwoorden.

MiGuide

MiGuide is een nieuwe e-health toepassing, gericht op diabetes type 2 patiënten en hun huisartspraktijk. Het doel van MiGuide is om diabetespatiënten te begeleiden bij het op een duurzame manier veranderen van hun leefstijl. In de app ontvangen patiënten coaching en adviezen op basis van zijn of haar medische gegevens. MiGuide is uniek, omdat de app gekoppeld is aan het huisartsinformatiesysteem (HIS). Hierdoor is het mogelijk om slimme adviezen te geven en een lange termijn voorspelling te ontwikkelen.

MiGuide

MiGuide is opgericht door ExpertDoc, TNO en PEX life en krijgt brede ondersteuning van onder andere:
ondersteuning MiGuide

MEER WETEN? www.miguide.nl

AKWA GGZ

AKWA GGZ staat voor alliantie kwaliteit in de geestelijke gezondheidszorg. Onder regie van patiënten, hun naasten en zorgprofessionals werken we aan een betere kwaliteit van zorg.

Voor AKWA GGZ verzorgt PEX life de eerste lijn van het GGZ dataportaal. Van digitale assistent, live chat, e-mail en telefoon. Omdat we hier alle communicatiemiddelen in eigen hand hebben, kunnen we hier zelf waarmaken wat we klanten beloven. Digital first. Meer weten? Neem contact met ons op.

 

ZORGTTP

ZorgTTP heeft als missie om haar opdrachtgevers te helpen bij het op passende wijze beschermen van persoonsgegevens en andere gevoelige gegevens. Dat doet ZorgTTP vanuit een brede kennis en ervaring op het gebied van geautomatiseerde gegevensverwerkingen en de domeinen waarin we actief zijn.

PEX life is trots dat ZorgTTP ervoor heeft gekozen om de eerste lijn door PEX life te laten doen. We verzorgen de eerste lijn met mail en telefoon. De gemiddelde klanttevredenheid is een 8,5.