Antoni van Leeuwenhoek

Customer Stories Antoni van Leeuwenhoek chatbot Gif plaatje AVL pc

We zijn erg trots op onze samenwerkingen met het Antoni van Leeuwenhoek, hét in kanker gespecialiseerde ziekenhuis en onderzoeksinstituut. Door de combinatie van kankerzorg, onderzoek en internationale uitwisseling van kennis levert het AVL een significante bijdrage aan het oplossen van het kankerprobleem in de 21e eeuw. Centraal hierbij staat het vinden en verbeteren van methoden op het gebied van diagnostiek en behandeling, die de patiënt zo min mogelijk belasten. 

Naast de website komen ook veel vragen telefonisch binnen. Graag wil het AVL het contact laagdrempelig houden en mensen ook buiten kantoortijden de mogelijkheid bieden om gerichter hun vraag te kunnen opzoeken of het verzoek te kunnen achterlaten dat ze teruggebeld worden. We willen patienten zo goed mogelijk helpen!

De focus van de dienstverlening van pexlife ligt op het verbeteren van de communicatie via de website van het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis, maar ook dat de patiënten gerichter kunnen sturen naar informatie die voor hen relevant is en de communicatie laagdrempelig maken. Hiervoor hebben we Anne gecreert. Een sympathieke doortasende jonge vrouw, die patienten en naasten de juiste informatie wil geven. Over het Antoni van Leeuwenhoek, verschillende behandelingen en vertrouwen te geven

  • Bezoekers krijgen 24/7, zonder vertraging antwoord op hun vragen.
  • Medewerkers van Antoni van Leeuwenhoek kunnen zich focussen op complexere vragen.
Scroll naar boven