MiGuide

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
MiGuide
Customer Stories MiGuide chatbot Gif plaatje iphone

Sinds 2017 werken pexlife en MiGuide samen. MiGuide is een ehealth en zorginstelling gericht op het verbeteren van leefstijl.  

MiGuide is in 2016 opgericht om met slimme technologie mensen te helpen een betere leefstijl te krijgen, zodat mensen hun eigen regie kunnen nemen over hun gezondheid en er uiteindelijk minder medicatie nodig is. Samen met onze partners ontwikkelden we de MiGuide app voor patiënten en het MiGuide zorgportaal voor huisartsen en praktijkondersteuners.

MIGuide heeft in haar platform het Chatbot platform van pexlife opgenomen. Noor helpt en begeleid vanuit de MIGuide APP de clienten van MiGuide met vragen en antwoorden, en proactieve coachings berichten. Daarnaast wordt Noor ingezet voor het ophalen van zelfmetingen en wetenschappelijke vragenlijsten. 

Wat doet MiGuide

Wij willen een bijdrage leveren aan de preventie van complicaties die ontstaan door een ongezonde leefstijl. Daarom zijn wij in 2021 gestart met het aanbieden van het CooL programma. CooL staat voor Coaching op Leefstijl en is een gecombineerde leefstijl interventie (GLI). Volwassenen met overgewicht en verhoogde kans op complicaties, of met ernstig overgewicht, kunnen kosteloos meedoen aan dit programma als zij worden doorverwezen door hun huisarts. We bieden het CooL programma aan in een hybride vorm, met toevoeging van de MiGuide app. Hiermee willen we de effectiviteit vergroten.

Scroll naar boven