background

customer stories

pexlife maakt uw digitale communicatie persoonlijker en effectiever

Servicedesk

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Customer Stories ZorgTTP Logo

ZorgTTP heeft als missie om haar opdrachtgevers te helpen bij het op passende wijze beschermen van persoonsgegevens en andere gevoelige gegevens. Dat doet ZorgTTP vanuit een brede kennis en ervaring op het gebied van geautomatiseerde gegevensverwerkingen en de domeinen waarin we actief zijn.

pexlife is trots dat ZorgTTP ervoor heeft gekozen om de eerste lijn door pexlife te laten doen. We verzorgen de eerste lijn met mail en telefoon. De gemiddelde klanttevredenheid is een 8,5.

Waarom een digitale assistent?

De meeste patiënten met zorgvragen beginnen hun zoektocht online, maar dat is niet voor iedereen weggelegd.

Webpagina’s staan vol met informatie waar de patiënten niet naar op zoek zijn. Om toch snel een antwoord te krijgen, bellen patiënten naar hun zorgverleners. Hierdoor raken telefoonlijnen overbelast. Bovendien kunnen patiënten die buiten kantooruren willen bellen niet geholpen worden.

Een digitale assistent -chatbot – is zeer geschikt voor de gezondheidszorg.

is altijd bereikbaar, helpt patiënten met veelgestelde vragen én kan gemakkelijk verbeterd en doorontwikkeld worden.

Ontdek hoe drie toonaangevende Nederlandse zorgorganisaties een chatbot gebruiken om hun patiënten nog betere service te bieden.

Vraag de whitepaper aan

background

Bewezen oplossingen, aangepast voor uw specifieke uitdagingen

Actieve coaching voor uw levensstijl, medicatie, gezondheid of algehele patiëntbegeleiding. Onze oplossingen sluiten aan op uw organisatie en ambities.

Scroll naar boven