Nederlands

Interesse in een demo?

Voer je e-mail in en dan nemen we contact op.

CX Company

Ons platform DigitalCX heeft zich herhaaldelijk bewezen in de wereld van klantcommunicatie. Nu brengen we die ervaring naar de wereld van zorg en gezondheid.

DigitalCX is inmiddels bij meer dan 80 bedrijven geïmplementeerd. Grote internationale A-merken werken met DigitalCX, en het platform ondersteunt hierdoor klantcontact in meer dan 10 talen.

Het is mogelijk om DigitalCX te integreren met uw bestaande systemen zodat u een volledig overzicht van een gebruiker krijgt wanneer deze contact zoekt. Zo kunt u antwoorden aanpassen op basis van de gebruiker zijn geschiedenis en persoonlijke voorkeuren. Met DigitalCX krijgt iedere gebruiker zo een persoonlijke behandeling die prettig en efficiënt is.

Voor meer informatie over het platform verwijzen wij u graag naar https://www.cxcompany.com/digitalcx/

klanten

Dutch Digital Health Cooperation

PEX life is een van de oprichtsters van de Dutch Digital Health Cooperation. Een samenwerking van verschillende partijen, allen actief in de gezondheidszorg.

Dutch Digital Health cooperation helpt zorgorganisaties de weg te vinden naar het juiste advies en digitale middelen.

 

Waarom?

 • De Dutch Digital Health Cooperation is een samenwerkingsverband van verschillende organisaties met kennis van digitalisering in de zorg. DDHC kent de trends en ontwikkelingen en brengt je naar de juiste partners. Zodat jij met strategisch en praktische adviezen kan komen tot werkbare oplossingen.
 • We helpen de keuze maken, die de verschillende doelgroepen en stakeholders een optimale ervaring geven.
 • De snelle ontwikkelingen in digitalisering vragen voor elke zorgorganisatie een andere aanpak. Dat vraagt wendbare denkers met een groot netwerk. Door de verschillende partners in het netwerk is de DDHC wendbaar en efficiënt in het bieden van de juiste oplossing.
 • De vraagstukken rondom ziekte en gezondheid zijn divers. Er is niet 1 oplossing voor allen.
 • Door steeds de vraag en het gedrag van de patiënt en de zorgverlener centraal te stellen voor de oplossing, kan een duurzame oplossing gekozen en ontwikkeld worden.

We helpen u met:

 • advies op basis van uitgebreide kennis van het digitaal landschap in de zorg
 • advies over keuzes en prioriteiten met betrekking tot digitalisering van de gebruikerservaring van patiënt en zorgverlener
 • begeleiding bij digitale zorgvraagstukken in relatie tot de behoefte van de doelgroep en de wensen van andere stakeholders
 • verbinden van verschillende disciplines rondom digitale zorgvraagstukken rond een werkenden businesscase

Partners:

Basic Orange is gespecialiseerd in het ontwikkelen van gepersonaliseerde websites en webapps voor de zorg.

Patient Journey Lab adviseert zorgorganisaties over innovatie en communicatie.

Meer informatie: info@pexlife.com

 

Robotics

Social Robots zijn een spannende ontwikkeling in de zorg. Hier is de interactie met mensen juist van belang.

De vraag is daarom ook niet of er interactie zal zijn tussen mens en robot. De vraag is hoever de interactie daadwerkelijk zal gaan? Wat tolereren we en wat is normaal?

PEX Life experimenteert ook met robots. Met onze eigen NAO-robot zijn we aan het onderzoeken in hoeverre DigitalCX de interactie tussen mens en robot kan faciliteren. Als dit op een natuurlijke en intuïtieve manier kan, dan zijn de mogelijkheden in de zorg onbegrensd.

Mamakinja

Goede informatie redt levens. Daarom hebben we de ambitie om digitale zorg beschikbaar te stellen in die regio’s waar dit moeilijk gaat; het ontwikkelen van een goede informatiebron in een digitale kliniek. Betere zorg in ontwikkelingslanden.

Dit is laagdrempelig en betaalbaar, zodat iedereen er voordeel van heeft. Waar anderen zich richten op medicatie en vaccinatie, richten wij ons op voorlichting. Hierin hebben we onze pijlen gezet op MamaKinja, een slimme coach voor zwangere vrouwen.

Met verschillende slimme technieken verkleinen we zo de afstand tussen dokter en patiënt.

 • Het wordt voor een dokter mogelijk om patiënten te monitoren en wanneer nodig kan hij contact opnemen om te adviseren.
 • De virtuele coach maakt het mogelijk om proactief mensen te coachen om er zo voor te zorgen dat ze vitaal en gezond blijven.
 • De kosten van een digitale kliniek zijn erg laag. Een vergelijking met een fysieke kliniek laat al snel een besparing van miljoenen zien.

Neem contact op om meer te leren over dit project.